• Posteri - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 2 posteri, platite 1*

*(Nudimo najjeftinije). Ponuda vrijedi do. 16/6. 

Opći uvjeti poslovanja

1. Kupnje

Prilikom naručivanja, ugovor za tu kupnju je napravljen samo kada Hambedo potvrdi narudžbu s potvrdom narudžbe e-pošte. Potvrdu narudžbe automatski generira baza podataka Hambedo bez ručnog pregleda. U slučaju pogreške kao što su (ali ne ograničavajući se na) cijenu, vrijeme isporuke itd.,
pravo da to ispravi nakon činjenice.

Morate imati najmanje 18 godina da biste naručili odobrenu narudžbu na našim stranicama.

Hambedo zadržava pravo ispraviti sve pogreške pri ispisu. Sve informacije o slici moraju se promatrati kao primjeri ilustracija; proizvodi nisu zajamčeni da imaju isti točan izgled i stanje kao i primjer slike.

2. Cijena

Sve cijene uključuju PDV na 25%. Kada je narudžba potvrđena, cijene se mogu mijenjati samo pod okolnostima izvan Kontrole Hambeda kao što su (ali ne ograničavajući se na) značajne promjene cijena robe, promjene valute ili promjene PDV-a.

3. Isporuke — Vrijeme isporuke

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 39 €. Za ostale narudžbe, dostava je 6,95 €.

Isporuke se šalju putem DHL-a ili objave. Vrijeme isporuke obično je 2–5 radnih dana.

Rizik prijevoza:
Preuzimamo odgovornost za rizike za pošiljku tijekom prijevoza, odnosno rizik od oštećenja ili gubitka robe tijekom prijevoza iz našeg skladišta do lokacije isporuke. Preuzimate rizik za bilo kakve povratne pošiljke za nas.

Neriješeni mirisi:
Ako ne zatražite svoj paket, zadržavamo pravo naplate naknade do 200 SEK za naše troškove dostave i dostave.

4. Opcije plaćanja

Hambedo izvještava o svim cijenama uključujući PDV. Primjenjuju se naknade za dostavu. Prilikom naručivanja neće biti dodani nikakvi drugi porezi ili naknade.

Sva plaćanja i povrati izvršavaju se preko našeg pružatelja plaćanja, Klarne.

Povrat novca bit će izvršen u roku od 14 radnih dana od primitka i odobravanja vašeg zahtjeva za povrat.

Sve lažne ili lažne narudžbe bit će prijavljene policiji; pružit ćemo sve bitne informacije kao što su IP brojevi i drugi relevantni podaci.

U suradnji s Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Švedska, nudimo vam sljedeće načine plaćanja. Plaćanje se vrši Klarni.

 • Plaćanje u [14] danima: Razdoblje plaćanja je 14 dana od otpreme robe ili ulaznica/ datuma dostupnosti usluge. Potpune uvjete i odredbe za tržišta na kojima je ovaj način plaćanja dostupan ovdje:  Ujedinjeno Kraljevstvo Njemačka Švedska Norveška Danska Finska Austrija Švicarska Nizozemska .
 • Financiranje: Uz uslugu financiranja od Klarne možete platiti kupnju u fleksibilnim ili fiksnim mjesečnim obrocima prema uvjetima navedenima u naplati. Plaćanje obroka plaća se na kraju svakog mjeseca nakon podnošenja zasebnog mjesečnog računa od strane Klarne. Dodatne informacije o slice It uključujući uvjete i odredbe i standardne europske informacije o potrošačkim kreditima možete pronaći ovdje za tržišta na kojima je dostupan ovaj način plaćanja:  Austrija Ujedinjeno Kraljevstvo Njemačka Švedska Norveška Danska Finska.

 • Izravni bankovni prijenos: Dostupno u Njemačkoj, Austriji, Belgiji, Italiji, Španjolskoj, Poljskoj i Nizozemskoj. Vaš će se račun teretiti neposredno nakon uplate vaše narudžbe.
 • Izravno terećenje: Vaš će se račun teretiti nakon isporuke robe ili ulaznica/ datuma dostupnosti usluge ili u slučaju pretplate u skladu s priopćenim rokovima. Bit ćete obaviješteni o datumima e-poštom.
 • Kartična plaćanja: Dostupno u Švedskoj, Njemačkoj i Austriji. Iznos će biti rezerviran na vašoj kartici i bit će terećen nakon otpreme robe ili ulaznica/ datuma dostupnosti usluge. U slučaju pretplate iznos će se teretiti u skladu s priopćenim rokovima.

  Načini plaćanja Platite u [14] danima, Izrežite ga i izravno terećenje dostupni su samo u slučaju pozitivne kreditne procjene. U tu svrhu, tijekom postupka narudžbe i rukovanja vašom kupnjom, vaše podatke prosljeđujemo za adresu i kreditnu provjeru Klarni. Možemo vam ponuditi samo dostupne načine plaćanja na temelju rezultata kreditne provjere.

  Opće informacije o Klarni i korisničkim uvjetima po zemlji možete pronaći na klarna.com. Vaši osobni podaci obrađuju se u skladu s primjenjivim zakonom o zaštiti podataka i u skladu s informacijama iz Izjave o zaštiti privatnosti klarnasa.

5. Pravo na odustajanje i otvorenu kupnju tijekom 30 dana

Prilikom kupnje robe od Hambedo AB, kupci imaju pravo na ostvarivanje prava na povlačenje (pravo na povrat robe ili otkazivanje kupoprodajnog ugovora) u skladu sa svim relevantnim zakonodavstvom kao što je (2005:59) Švedski Zakon o ugovorima o udaljenosti(Distansavtalslagen)ili drugim primjenjivim zakonima. To znači da imate pravo otkazati kupnju slanjem poruke hambedo AB-u putem odobrenih kanala u roku od 14 dana od dana kada ste primili stavku (ovo 14-dnevno razdoblje je rok za ostvarivanje vašeg prava na povlačenje).

Osim toga, Hambedo AB nudi otvoreni period kupnje od 30 dana.

Ako želite ostvariti svoje pravo na povlačenje, obratite se hambedu AB. Najlakši način da kontaktirate Hambedo AB je putem stranice "Vaš račun" na hambedo AB web stranici. Na ovoj stranici možete stvoriti slučaj i dobiti povratni broj. Svrha je broja vraćanja olakšati identifikaciju i
primjene za vaš povratak. Hambedo AB možete obavijestiti i o svojoj namjeri da se povučete iz kupnje ispunjavanjem primjenjivih dostupnih od švedske agencije za zaštitu potrošača (Konsumentverket). Ovaj obrazac bi trebao biti poslan na Hambedo AB. Obrazac možete pronaći ovdje:
http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html.
Pošaljite ovaj obrazac hambedo AB putem adrese navedene pod naslovom "Kontaktirajte nas" u nastavku.

Prilikom ostvarivanja prava na odustajanje, sva roba mora biti vraćena u Hambedo AB u roku od 14 dana od dana kada ste obavijestili Hambedo AB o svojoj namjeri da ostvari ovo pravo.

Iznos koji ste platili za robu, uključujući originalni trošak dostave, bit će vraćen u roku od 14 dana od kada je Hambedo AB primio obavijest o vašoj namjeri da ostvarite pravo na povlačenje, ovisno o činjenici da je Hambedo AB primio navedeni proizvod u tom roku ili da je neki dokaz pod uvjetom da je roba pravilno poslana. Vraćeni iznosi mogu se izdati na drugačiji način od prvotno korištenog načina plaćanja.

Imate pravo pregledati robu u mjeri potrebnoj za određivanje karakteristika ili funkcionalnosti navedene robe. Međutim, možda ćete morati nadoknaditi Hambedo AB za bilo kakvu amortizaciju robe koju takav pregled podrazumijeva. Takva naknada može biti potrebna ako je proizvod
koristiti ili rukovati u većoj mjeri nego što je bilo potrebno za određivanje njegovih svojstava ili funkcionalnosti. Ova naknada može iznositi ukupnu prodajnu cijenu artikla.

6. Pritužbe

Prema Švedskom zakonu o prodaji potrošača(Konsumentköplagen),vi kao kupac imate pravo izdati pritužbu na razdoblje od tri (3) godine nakon što ste primili robu. Hambedo AB se pridržava švedskog zakona o prodaji potrošača, a nadalje nudi našim klijentima jednogodišnje jamstvo.

Hambedo pregledava svaku pošiljku prije nego što je pošalje. U slučaju da je artikl još uvijek oštećen ili je neispravno otpremljen kada stigne, obvezat ćemo se da ćemo besplatno ispraviti pogrešku.

Zamijenit ćemo proizvode za koje smo utvrdili da su nepravilno otpremljeni ili oštećeni.

U slučaju valjanog povrata, Hambedo AB će platiti troškove povratne dostave. Međutim, ako ste naručili više robe od one koju ste vratili, Hambedo nije odgovoran za povrat cjelokupnog troška dostave.

U slučaju spora slijedimo preporuke Švedskog nacionalnog odbora za potrošačke sporove (Allmänna reklamationsnämnden).

7. Osobni podaci

Hambedo AB će, u vezi s narudžbom ili posjetom web stranice, obraditi osobne podatke u skladu sa svim primjenjivim zakonodavstvom o zaštiti podataka i našim pravilima o privatnosti. Za više informacija o našim pravilima o privatnosti / pravilima o osobnim podacima, molimo kliknite ovdje.

8. Jamstvo

Hambedo AB prodaje sve proizvode s jednogodišnjim jamstvom. Jamstvo proizvoda odnosi se na kvarove do kojih dolazi tijekom jamstvenog razdoblja. Vaš račun/ jamstveni list je, radi jednostavnosti, isti dokument. Ovaj dokument će doći s pošiljkom kao dio vaše narudžbe. Molimo vas da zadržite ovaj dokument kao
potrebno je pozvati vaše jamstvo ili izdati pritužbu.

9. Kašnjenja u isporuci

Ako dođe do kašnjenja u vezi s isporukom narudžbe, obavijestit ćemo vas putem e-pošte. Kupci imaju pravo otkazati kupnje u slučaju kašnjenja isporuke. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da ispunimo vašu zapovijed. Međutim, mogu postojati okolnosti koje onemogućuju ispunjavanje naloga, primjerice kada naši dobavljači nisu u mogućnosti ispuniti svoje obveze prema nama. U takvim slučajevima zadržavamo pravo da se odužimo od svih naknada kupcu u vezi kašnjenja u isporuci.

10. Oprostite što se može lagati o ugovoru (viša sila)

Kršenje ugovora može se oprostiti ako je sposobnost ispunjavanja ugovora ili aktivnosti koje su u njemu navedene spriječene okolnosti koje su izvan kontrole glumačke stranke. Ta se kršenja odnose na aktivnosti koje stranka nije mogla razumno uzeti u obzir općenito ili tijekom trenutka sklapanja ugovora; odnosi se i na okolnosti čije se posljedice nisu mogle razumno izbjeći ili prevladati. Primjeri toga uključuju (ali nisu ograničeni na): ratni rat, prirodne katastrofe, štrajkove radnika, prometne nesreće, neodgodišnje vrijeme i požar.

Ako je prepreka samo privremena, kršenje ugovora može se oprostiti onoliko dugo koliko je razumno s obzirom na posljedice prepreke za ometanje sposobnosti stranke da ispuni svoje ugovorne sporazume.

Hambedo AB nije odgovoran za dodatne troškove zbog kašnjenja u isporuci.

11. Adresa i Uvjeti ugovora

Hambedo AB
Olofsdalsvägen 10
302 41 Halmstad
Org broj: 559048-2633
PDV: SE559048263301

E-post: info@hambedo.com

  Item 1 of 0
  Posteri - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
  Besplatna dostava Za sve narudžbe iznad 39 €
  Jedinstveni umjetnici Iz cijelog svijeta
  100% Sigurna Kupovina Sigurna odjava s Klarna