• Posteri - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 3 posteri, platite 2*

*(Nudimo najjeftinije). Ponuda vrijedi do. 4/8.   

Umjetnički otisci

Ovdje u Hambedu nudimo širok raspon jedinstvenih umjetničkih stilova s apstraktnim uzorcima i oblicima koji će vaš dom pretvoriti u umjetničku oazu.
Istražite naš asortiman i stvorite svoj osobni zid sa slikama kombinirajući različita umjetnička djela koja savršeno odgovaraju vašem stilu i osobnosti.

Plakati i slike s umjetnošću

U našoj kolekciji "Art Styles" pronaći ćete sve, od modernih slika do klasičnih fotografija, s nekoliko različitih stilova koji su savršeni za prostor koji želite stilizirati.
Ovdje ćete pronaći sve od grafičkih ilustracija do slika s retro štihom - otkrijte djela ovih kreatora i pronađite motive za svoj interijer.
S posterima tvrtke Hambedo možete jednostavno stvoriti moderan interijer koji se ističe i daje ton atmosferi u prostoriji.

Unikatna umjetnička djela za svaku prostoriju
Umjetnička djela u našem izboru prenose različite priče umjetnika koje stvaraju jedinstveno i inspirativno okruženje u svakoj prostoriji. Kako bismo vam olakšali odabir, između ostalog smo izradili gotove kolekcije za različite prostorije kao što su kuhinje i dječje sobe. Tamo ćete pronaći i gotove zidne slike za, primjerice, dnevne i spavaće sobe. Dopustite da vas inspiriraju različiti zidovi sa slikama ili kupite kući već gotovu kombinaciju slika.

Što je umjetnost?
Umjetnost je oblik kreativnog izražavanja stvoren određenom vještinom. Može biti vizualno, auditivno ili performativno i može imati mnogo različitih oblika, uključujući slikarstvo, skulpturu, glazbu, ples, književnost i još mnogo toga. Umjetnost se često stvara s namjerom izazivanja emocionalnog ili intelektualnog odgovora kod gledatelja, a može se koristiti za prenošenje raznih poruka i ideja. U konačnici, definicija umjetnosti je subjektivna i može varirati ovisno o kulturnim i individualnim perspektivama.

Poklonite sliku - savršen poklon
Poklanjanje slike je dar koji cijeni svatko tko voli umjetnost i dizajn interijera. S našim trendi i jedinstvenim motivima, možete nekome pokazati da cijenite bilo da se radi o članu obitelji, partneru, prijatelju ili kolegi. Tim više vrijedi ako se osoba koju poznajete nedavno uselila u novi dom ili renovirala, primjerice, dječju sobu. Poklonite dar koji ne samo da će uljepšati dom primatelja nego i ostaviti trajan dojam. Za potpunu sliku možete dodati prekrasan okvir. Ako niste sigurni što bi osoba cijenila, nudimo i darovne kartice.

Istražite cijeli asortiman postera i pronađite svoje sljedeće favorite!

    Item 1 of 0
    Posteri - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Besplatna dostava Za sve narudžbe iznad 39 €
    Jedinstveni umjetnici Iz cijelog svijeta
    100% Sigurna Kupovina Sigurna odjava s Klarna