• Posteri - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 2 posteri, platite 1*

*(Nudimo najjeftinije). Ponuda vrijedi do. 21/7.  

Planete

Istražite našu kategoriju planetarnih postera za inspirativne motive za svoj dekor ili izradite jedinstveni zid sa slikama.
S motivima svemira možete u svom domu stvoriti bezvremensku ljepotu koja će vas oduševljavati godinama!

Planet plakati!

Posteri s planetima nude izbor između različitih stilova i motiva, što ih čini savršenim dodatkom vašem dekoru.

Ovi posteri su funkcionalni i elegantni, a mogu se jednostavno kombinirati s drugim posterima iz različitih kategorija kako bi se stvorio jedinstven i osobni zid sa slikama.
U našoj kategoriji plakata planeta pronaći ćete sve, od detaljnih ilustracija do moderne grafičke umjetnosti, sve s trendi i suvremenim dizajnom koji se uklapa u različite prostorije i stilove interijera.

Odabirom plakata planeta za svoj zidni ukras, više ne morate brinuti o umjetničkim izborima kod kuće. Možete jednostavno odabrati svoje omiljene motive, složiti zidnu sliku prema vlastitom ukusu i tako stvoriti sobu o kakvoj ste oduvijek sanjali.
Kako biste svom zidnom ukrasu dali posljednji jedinstveni dodir, možete kombinirati svoje postere s planetima s elegantnim okvirima i drugim odgovarajućim dodacima kako biste stvorili potpunu i skladnu cjelinu.

Ali što je zapravo planet?
Planet se definira kao nebesko tijelo koje se kreće u orbiti oko zvijezde, ima dovoljno mase da bude gotovo okruglo i dominira svojom okolinom.
Važno je napomenuti da ako je masa dovoljno velika za nuklearnu fuziju, nebesko tijelo je klasificirano kao zvijezda, a ne kao planet.

Kako biste nadopunili plakate s planetom okvirima, možete birati između širokog raspona opcija koje će odgovarati vašem stilu interijera i stvoriti jedinstvenu estetiku u cijelom domu.
Nudimo okvire u različitim bojama i materijalima prema Vašim željama i potrebama.

Za bezvremenski i elegantan izgled možete odabrati drvene okvire u bojama poput bijele, crne i hrastovine. Ovi okviri daju prirodan dojam i nadopunjuju mnoge različite vrste dizajna interijera.
Bijeli drveni okvir može vašim posterima dati lagan i prozračan dojam, dok crni okvir može stvoriti dramatičniji učinak. Hrastovi okviri mogu vašoj sobi dati topao i privlačan osjećaj i upotpuniti drvene detalje u vašem interijeru.

Ako više volite glamurozniji dojam, možete odabrati metalne okvire u bojama poput zlata i srebra. Ovi okviri dodaju luksuzan i elegantan dojam vašim posterima i mogu biti izvrstan izbor za stvaranje sofisticirane atmosfere u vašem domu. Zlatni okvir može dodati topao i blistav ugođaj vašim posterima, dok srebrni okvir može dati moderan i elegantan štih.

Bez obzira koju vrstu okvira odabrali, možete biti sigurni da će poboljšati izgled vaših planetarnih postera i dati im profesionalnu i uglađenu završnicu.
Istražite našu ponudu okvira danas i pronađite savršene okvire koji će nadopuniti vaš dekor i prikazati vaše postere na najbolji mogući način.

    Item 1 of 0
    Posteri - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Besplatna dostava Za sve narudžbe iznad 39 €
    Jedinstveni umjetnici Iz cijelog svijeta
    100% Sigurna Kupovina Sigurna odjava s Klarna